КОНТАКТ

Работно време

Работно Време
00-24 / 7 дена во неделата

ЛОКАЦИИ

Gala Wash самоуслужните автоматски перални се наоѓаат на 6 различни локации во Скопје:

 • Gala Wash 1 ( 5 бокса за перење и 5 места за вшмукување)
  Бул. 8- ми Септември бр.13 ( Спортски Центар Борис Трајковски)
 • Gala Wash 2 ( 4 бокса за перење )
  Бул. Србија бр.50 (БП Окта)
 • Gala Wash 3 ( 6 бокса за перење и 8 места за вшмукување)
  Бул. Трета Македонска Бригада бр.56А (БП Окта )
 • Gala Wash 4 ( 3 бокса за перење )
  Бул. Александар Македонски бр.13 (БП Окта Континентал )
 • Gala Wash 5 ( 5 бокса за перење и 6 места за вшмукување)
  Бул. Македонско Косовска Бригада бр.67 Бутел (Point Retail Park )
 • Gala Wash 6 ( 5 бокса за перење и 4 места за вшмукување)
  ул. Ангел Динев ( кино Влае)

КОНТАКТ